Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска објави дека денеска присуствувала на премиера на нов документарен филм по повод 1000 години постоење на Бигорскиот Манастир.

“На премиера на новиот документарен филм 1000 години сведок на светлината, кој ги открива таинствените убавини на Бигорски Манастир Св. Јован Крстител.” – напиша Арсовска на Фејсбук.