Да докажеме уште еднаш дека Македонија има многу хумани и добри муѓе. Да му помогнеме на Мики кој боледува од церебрална парализа и кому треба да му биде направена петта операција

Кога многу лица со големи срца ќе се здружат, можат да направат многу и целосно да променат нечиј живот. Покажете ја хуманоста и заедно да му помогнеме на Мики Стојановски кој страда од церебрална парализа.

На младото момче му претстои петта операција, па доколку сте во можност, донирајте неодложно. Имаме уште два дена да му помогнеме на Мики.

Број на донации (Телеком): 070 143 434

Сметка: 300001000025416 Комерцијална Банка АД, Мики Стојановски