Апасиев: Тикви со расол е готово, одлуката е обична тоалетна хартија!

Професорот од Универзитет „Гоце Делчев“ во Штип, Димитар Апасиев, ја нарече „обична тоалетна хаертија“ одлуката на Собрание за пристапување кон менување на македонскиот Устав во согласност со Преспански договор.