Апасиев: Што може да се очекува од Заев, Пендаровски и Димитров

Професорот Апасиев објаснува што може да се очекува од актуелниот македонски државен врв.

“Ај да бидеме реални. Од Заев, Пендаровски и Димитров можеме само да очекуеме МАЛ Шенген и ГОЛЕМА Албанија. Толку”, пишува Апасиев кој го користи хаштагот #СеверџанскаПеттаКолона.