Апасиев: Што ќе ти нов автопат без патарина

Професорот Димитар Апасиев смета дека од какулантски причини доцни пуштање на новиот автопат Миладиновци- Штип.

„Градиш убав, модерен и пократок автопат. Го пушташ. Ти се намалуе приходот од патарина на стариот автопат!?

Го затвораш новиот автопат! ⛽️“, пишува Апасиев на Фејсбук.

https://www.facebook.com/defensor.plebei/posts/2183809945017665