Антикорупциска се слушаме ли?

Вработени во скопската Комунална хигиена биле присутни на митингот на власта во Скопје.

Иако според законот за избори никој не смее да користи никакви државни и јавни ресурси фотографијата покажува дека вработени во јавно претпријатие биле присутни на политички митинг во службена опрема.

Ако Македонија е правна држава Антикорупциската комисија мора да преземе мерки за случајот.