Антиќ и Темелковски се судрија на Фејсбук

Само неколку часа од промоцијата на кандидатурите, претендентите за претседателската функција во МКФ Перо Антиќ и Владимир Темелковски се пресметаа на Фејсбук.

Извор: Екипа