Анѓушев добива нова ,,функција” во Владата (ФОТО)

Потпретседателот на Владата Кочо Анѓушев со грешката на кајронот на гостување на една национална телевизија инстантно стана предмет на “тролање” на социјалните мрежи.

Наместо вицепремиер тој беше претставен како вЕцепремиер и иако се работи за ненамерна грешка што може да се случи во емисија во живо беше веднаш забележано на Твитер.