Ако не ги пуштат на одмор во Грција – ќе штрајкуваат со глад

Сопственик на една од најголемите српски туристички агенции се заканил дека тој и вработените во агенцијата, како и негови колеги и многу клиенти кои купиле аранжмани за летување во Грција, веќе од денес ќе почнат штрајк со глад и ќе ја блокираат грчката амбасада. Причина е веста дека Грција и по 15 септември ќе остане … Продолжи со читање Ако не ги пуштат на одмор во Грција – ќе штрајкуваат со глад