Лидерот на ДУИ Али Ахмети се чуди на бизнисите на неговиот внук, син, зет, сфати, партиски другари вредни стотици милиони евра.

Во интервју за 360 Степени Ахмети се прави недоветен на многу прашања на водителот.


Интервјуто со Ахмети