Адвокат за дрскоста на слупчанци: Да не се луди другите што плаќаат струја?

Адвокатот Јанаки Митровски прашува дали некој политичар од ДУИ, Беса, Алтернатива, АА, некој интелектуалец Албанец ќе излезе со, како што вели, „јасна и остра осуда на племенското однесување на слупчанци“ кои ја уништуваат електричната мрежа, не ги пуштаат вработените во ЕВН да влезат во селото, испратија нивни барања под кои услови би се согласиле да плаќаат за потрошена енергија…