Адеми: Ако Албанците бидат под 20%, нема да ги прифатам резултатите

Пратеникот од редовите на ДУИ, Арбр Адеми, во гостување на TV21 рече дека доколку по пописот се покаже дека Албанците се помалку од 20%, тогаш нема да ги признае резултатите. „Никогаш, никогаш“ беше неговиот одговор на прашањетои дали би прифатил бројка од 19 проценти. Како поранешен министер за образование Атеми изнесе и податоци за бројот … Continue reading Адеми: Ако Албанците бидат под 20%, нема да ги прифатам резултатите