Ново видео кое го објавува Богдан Илиевски алијас Бетмен Велит а кој открива како реагира премиерот сака да каже нешто без да чита.

Видеото е срамно за него и за неговиот тим но и за граѓаните кои го гледаат.

Во видеото премиерот кој за десет месеци според бројот на гафови сериозно го загрозува дури и Зоран Заев, се збунува и се обидува да се ,,врати во живот” со напишаното.

Предходно премиерот направи неколку гафови дури и кога читаше.

Гафови се редат, премиерот чита и пак греши (ВИДЕО)