Уште еден скандал со Драги Рашковски, овој пат тој е поврзан со некакви кабини за гласање за избори за кои досега никој не слушнал ниту пак се користеле за гласање објавува емисијата „360 степени“.

Екс-владиниот генерален секретар, Рашковски, купил уште еден патент од Рашковски-иноваторот, кој што не го користи ниту една институција. Станува збор за кабина за гласање за 105 илјади евра народни пари-објавува „360 степени“.

Новото магазинско издание на емисијата „360 степени“ се емитува вечерва (24 мај 2021 г.) од 22 часот на ТВ Алсат.
Видео.