Многу емоции и страст за Македонија, како се пее македонската химна (ВИДЕО)

Многу емоции и пркос кај македонските кошаркарски репрезентативци до 20 години пред победата на мечот со Австрија кој го добија со 90-54.

Иако од страна на претседателот на Кошаркарската федерација Перо Антиќ се натерани да носат дресови со Северна на сите им покажаа како од срце и душа се пее македонската химна и како се сака Македонија.

Видеото

https://www.facebook.com/nikola.zlatev.9/videos/742026313584002/