Шест годишно момче кое се бори со ракот во Северна Германија, имало последна желба: да види мотоциклисти како вртат околу неговата куќа.

Неговите пријатели и семејството објавиле за желбата на момчето да најде околу 30 моторџии, но тој имал среќа…

ВИДЕО ЛИНК

20.000 мотоциклисти од Германија се појавиле подготвени да ги остварат детските соништа...