Ќе го спасуваше Карпош со 108 ПМ – 10, сега се крие на ниво 508

Градоначалникот на Карпош младиот Стефан Богоев ветуваше спас од аерозагадувањето во кампањата пред изборите а сега го нема никаде.

Тој лани тврдеше дека со ниво на ПМ-100честици од 108 тогашниот градоначалник им го одзел здравјето на граѓаните.

Сега кога загадувањето е пет пати поголемо Богоев се крие неговиот кабинет, избегнува јавни настапи и моли бога да дувне ветер.

Видеото од неговите предизборни ветувања: