Четири прекрасни девојчиња и Костадин Војводата – бесценето (видео)

Четири македонски девојчиња со една песна испеана во автомобил им покажаа на сите како треба да се чува македонскиот фолклор.

Во исто време овие прекрасни девојчиња им порачаа на сите чија е песната „Слушам кај шумат шумите“ за која бугарските медиуми објавија дека е украдена од страна на групата „Некст тајм“ а наводно била бугарска.

Обидете се да се апстрахирате од политиката и уживајте во прекрасната изведна на овие четири срциња

https://www.facebook.com/nexttimeband/videos/10155975607778291/