Чавков одбил да даде исказ за 27 април

Според најавата на емисијата КОД на телевизија Телма полицискиот функционер Митко Чавков одбил да даде исказ пред истрагата за случајот „27 април“.

Во „КОД “ вечерва откриваат што содржи извештајот на работната група која ги истражува околностите во кои беа нападнати политичари во Собранието.