Три автомобили гореа во Канзас сити

Голем инцидент се случи во трката од Наскар серијата во Канзас сити кога три автомобили влегоа во контакт по што се запалија и оставија последици кај барем едн од нив. Даника Патрик и Џо Логано останаа неповредени, но затоа Ерик Алмирола е полесно и тоа затоа што токму на него налетаа конкурентите.

Даника Патрик по трката не ја криеше фрустрираноста и изрази надеже дека Алмирола ќе биде добро.

 

https://youtu.be/ZIzpf5kyu4E?t=21m7s