Тенисерката Јулија Путинцева како кочијаш (видео)

Казахстанската тенисерка губеше во Њу Хевен од Ализ Корне и на одморот меѓу гемови го навредуваше својот тренер како никој до сега. Барем не е снимено. Еве дел од „дискусијата“ на Јулија Путинцева.

„Идиот ли си, никогаш не ми аплаудираш, само гледаш во твојот телефон и глупите видеа. Малоумен ли си“

„Ајде бегај, што бараш тука. Зошто воопшто дојде тука? Исчезни од тука“.

https://youtu.be/aDftZfq5BEk