Снимено приведувањето на напаѓачот на Тодоров

Телевизијата 21 пред малку објави видео од апсењето на велешанецот Љупчо Стојановски кој денеска испукал 3 куршуми врз екс министерот за здравство Никола Тодоров пред министерството за здравство. Тодоров е вон животна опасност.