Стефан Величковски: Не може да се опише со зборови, мора да се чуе (видео)

 

Македонскиот претставник на Ѕвездите на Гранд продукцијата викендот покажа зошто нашите пејачи секогаш се галвни кандидати за победа на било кој натпревар од овој тип.

Стефан Величковски со својот глас ја освои и публиката а и стручното жири.

Македонецот започнува од 4 минута во видеото

https://youtu.be/f0vEcO6QZOU?t=3m58s