Интересно видео денеска кружи по интернет светот. Прашањето е супер интересно. Зошто скопјани не знаат дека  велосипедската патека не е за пешаци туку за велосипеди. Одговорите не се многу интересни.

https://www.facebook.com/gledytv/videos/1265799826850513/