Се омажи Пипа Мидлтон

Денеска се омажи Пипа Миделсон помладата сестра на војвотката Кејт. Таа се омажи за 8 години постариот мулти милионер Џејмс Мархејс. Венчавката се одржа во црквата Свети Марко, а Пипа беше облечена во прекрасна чипкан фустан од британскиот дизајнер Џил Дејсон.