Ристовски: Кога државата и АМС не покажаа грижа за младите спортисти, тука сме ние да помогнеме

Поранешениот ракометен репрезентативец му посака среќа и успех на младиот пливач со национални рекорди Димитар Бошнаков.

-Кога државата и АМС не покажаа грижа за младите спортисти тука сме ние да помогнеме. Чест ми е што успеавме со сопствени средства да помогнеме во развојот на една млада спортска олимписка надеж. Да не направиш горди, објави Ристовски на Фејсбук.

https://www.facebook.com/borko16/posts/959967992195610?ref=embed_post