Потврдени уште два фалсификати на лажниот документ на СДСМ

Откако претходно стана јасно дека СДСМ објавило измислен документ наводно подготвен од ВМРО-ДПМНЕ во кој има низа лаги потврдени се уште два фалсификати на лажниот документ на СДСМ.

Покрај фалсификуваниот потпис на екс вицепремиерот Ставревски споредба на потписите покажува дека СДСМ ги фалсификувал и потписите на Луке Галевски и Марија Андонова.

Споредбата на нивните потписи од јавен документ покажува дека некој во СДСМ направил кривично дело фалсификување на потпис со тоа што направил нов потпис кој воопшто не е на Галески и Андонова.

За фалсификуваниот документ на СДСМ ВМРО-ДПМНЕ бара реакција од обвинителството и најавува тужба.

Поврзана содржина

Кратко траеше лагата на СДСМ, докажан фалсификуваниот потпис на екс вицепремиер

Најнови вести

Професорот индиректно објаснува зошто обвинителството мора да се повлече од монтираниот случај

Прогонителката на Жан Митрев ,,дотолчена” од кривичарот Калајџиев