Една од најпопуларните љубовни песни која ја отпеа Селин Дион денес го слави 20. роденден. Канаѓанката првично не сакала да ја снима оваа нумера, а режисерот Дејвид Камерон не сакал оваа песна да биде носечка на филмот Титаник и затоа тоа што се слуша на филмот е демо верзија.

Сето останато е историја, а синглот “My heart will go on” со 15 милиони продадени копии стана најпродаваниот во светот.

Еве дел од епската нумера

https://youtu.be/duMXOS80dbQ