Неверојатната сцена од реалниот живот се случува во Русија каде ни крадците, а богами, ни продавачките, не се тоа што беа. Имено на обидот за кражба, и тоа со вперен пиштол, никој од присутните во маркетот, особено не се потресе, а потоа дојде повозрасната колешка и на брутален, нечовечки, некоректен начин го избрка напаѓачот.

https://www.facebook.com/Slavorum/videos/854580548013612/