Сопругата на полскиот претседател Анджеј Дуда, Агата е најомилениот лик денеска низ светот и особено кај женската полулација. Таа во моментот на пристигнување на официјалниот дел од самитот во Хамбург и при вообичаеното поздравување и даде предност на Меланија, а Доналд Трамп кој заборави на основните манири, остана шокиран од потегот на возрасната, но убава госпоѓа Агата.
Еве го последниот блам на американскиот претседател.

https://youtu.be/BjfkOwQNDC8