Овде, на овие простори можеби по ретко се среќаваме со диви животни, но низ светот тие контакти, а не се најсрдечни, се дел од секојдневието. Еве едно видео, кое е за тие со посилни нерви и срца, бидејќи прикажува сцени во кои се гледа како тигри, панди, леопарди, слонови, носорози напаѓаат луѓе кои во немоќ имаат човечки реакции. Опасно.

https://youtu.be/kEAJfHPDI4o?t=30s