Американската оскаровка Натали Портман се поднови со купување на куќа на брегот на океанот во Калифорнија. Новиот дом на добитничката на главната награда на Академијата за филмот “Black Swan” во 2010. година потроши “само”, 6 и пол милиони долари за куќичката која е далеку од гламурозноста на оние што вредат по 100 милиони, но има феноменален поглед, а во исто време и мир. Имот се протега на 400 метри квадратни, и во него Натали оди со сопругот Бенџамин и децата Алеф и Амалија.