Меланија враќа, нема фаќање за рака (видео)

При посетата на Израел каде американскиот претседател Трамп е во придружба на сопругата за прв пат е забележана нервоза кај Меланија која, во еден миг, непосредно по слетувањето во Тел Авив, ја одби подадената рака од Доналд.

Сето ова е, сметаат многумина, одраз и последица на неколкуте гафови кои Доналд ги направи кон сопругата, како што беше нејзино одминување или оставање во позадина кога имаше слични ситуации.

Но Меланија, како вистинска балканска жена, очигледно не заборава.