Македонците во грчката претстава за животот (фото)

Ниту една грчка организација досега не реагираше на дискриминаторските и навредливи описи на Македонците од страна на организација која ги организира антимакедонските протести во Солун.

На фотографиите има дискриминација на неколку можни основи но организациите за човекови права и јавното обвинителство молчат за ова недозволиво однесување.


Видете ги фотогрфиите кои кружат на социјалните мрежи а кои се подготвени и дистрибуирани од организатори на јавен протест против употреба на терминот Македонија од наша страна.