Најозборуваниот бакнеж денеска е тој што и го подари познатата актерка на колешката Алисон Џени на доделувањето на Hollywood Film Awards. Случајно или намерно, со цел или само мало невимание, но бакнежот ги разбуди душегрижниците.
Кејт Винслет која е во трет брак со внукот на Ричард Бренсон, Нед Рокнрол и има три деца инаку ја доби наградата за улогата во филмот “Wonder Wheel”.