И слоновите веќе не одат пешки (видео)

Видеото што доаѓа од Индија ни покажува како таму се транспортираат слоновите и пред се, како големите животни вешто се снаоѓаат со превозното средство што им е на располагање. Настрана што водичот или чуварот воопшто и не се замара да командува. Се е добро извежбано и не ќе да е прв пат, па одамна усвоеното дека слоновите се преносно средство сега губи на актуелност.

 

https://www.facebook.com/WildlifePictures786/videos/610793402447006/