И Папата не сака да го фати Трамп за рака (видео)

По неколкуте ситуации во кои Меланија ја одби раката од сопругот Доналд Трамп, американскиот претседател се најде на мета на вештите монтажери кои му наместија ново одбивање.

Видеото кое стана голем хит по посетата на Трампови на Ватикан и средбата со Папата Франсис.

https://www.facebook.com/tetova1com/videos/1148854388553161/