Видеото направено од неименуван господин кој сакал да ја побие теоријата дека само мажите ѕиркаат по убавите жени или по изразените делови од нивните тела е вистински хит во светот и едно од најгледаните.
За да ги испровоцира сопатничките во метрото тој ја потенцира “онаа работа”, а потоа наводно, задремува.

И тајно снима, секако.