Во текот на летните ферии се случуваат секаквни згоди и незгоди. Песок, инсекти, алергии и слични проблеми ве очекуваат и во моментите за одмор, кога неподготвени ве наоѓаат во уживањето, и ви приредуваат горки и тешко решливи ситуации.
Најсмешната фотка со познат лик е снимена на плажа во Мексико каде музичарот Ерос Рамазити беше фатен во проблем кој бараше итна проверка.

Девојката на 52. годишниот Италијанец, Марика Перегринели мораше да прави инспекцијаи да види што се случува во гаќиците за капење и дали е опасно по машкоста на Ерос. За последиците не се дозна, но фотографијата што остана е супер смешна.