Екс оперативец на ЦИА во Скопје: Руски агенти го наместиле синот на Трамп

Поранешната оперативка на ЦИА која што се пензионирала по престојот во Скопје во 2003 година, за американските медиуми тврди дека средбата на Доналд Трамп Јуниор со руската адвокатка Наталија Веселнитскаја е класична замка на руската разузнавачка служба.