Директорот што избега од Васко Ефтов (ВИДЕО)

Директорот на Драмскиот Театар во Скопје Сашо Тасевски е најновата “жртва” на Васко Ефтов.

Тасевски не можеше да ги издржи прашањата на Ефтов во последната емисија “Во Центар” на ТВ Алфа и го напушти интервјуто.


Зошто интервјуто со Тасевски предизвика лавина негативни реакции за директорот меѓу кои има и барања за негова оставка во Драмски, видете во видеото од емисијата.

Тасевски по емисијата не одговара на коментарите од вчерашни и постари постови на неговиот профил на Фејсбук.

Емисијата на Васко Ефтов