На фотографијата која ни ја испрати наш редовен читател се гледа како функционира двојазичноста во Ски центарот Попова Шапка или на албански јазик Кodra e Дiellit.

Сметката за ски карта е издадена од ЈП Електрани на Македонија односно ЕЛЕМ.