Шутерот на Бостон Гордон Хејворд одигра само шест минути на отворањето на НБА сезоната по што имаше лош доскок и остана со скршеница на ногата која ги вознемири сите во Квикен Лоунс арената во Кливленд.

https://youtu.be/fRe-AdlD4uQ