Читател на expres.mk ни го испрати видеото од инцидентот што се случил во населбата Аеродром во Скопје каде дојде до судир меѓу патници на две возила при што едните се обидоа да се пресметаат со возач на џип а тој пак се обиде да ги згази и да им го удри возилото.

Видеото поставено денеска од скопјанецот Авни на групата на ФБ „Група на сообраќајниот срам“ предхоdно беше блокирано.

линк кон целиот текст за инцидентот