Неодамна одржаниот натпревар за најдолга коса, организиран од Гинис, а се случи во Кина, понуди жестока битка за титулата зошто неколку девојки имаа должина од 2 метра. На своевидниот шампионат во конкуренцијата немаше момчиња, а дел од тие што потоа го видоа видеото се прашуваат како изгледа кога со ваква коса ќе фатите вошки. Логично прашање.

 

https://youtu.be/TULL4BU3iXc