Стара вест за повлекување на ДУИ од владата ја вознемири јавноста

Стара вест вечерва ја вознемири јавноста.

Вест која што пред две години ја објавил порталот СДК.мк ја вознемири јавноста

Во веста која се лиферува вечерва на социјалните мрежи а која носи денешна дата се наведува дека владиниот коалиционен партнер ДУИ решил да ги повлече сите министри и заменици министри од Владата на Република Македонија.

Сепак се работи за вест од 2016 година.