Агим Јонуз му се извини на Ристо Никовски (ВИДЕО)

Аналитичарот Агим Јонуз јавно му се извини на екс амбасадорот Ристо Никовски кого го навреди пред околу еден месец на емисија на ТВ 21.

Јонуз на емисијата “Само Вистина” јавно му се извини на Никовски за невкусните навреди односно за барањето да покаже лекарско уверение.

Дополнително тогаш Јонуз на Никовски му рече дека кога ќе умре ќе биде закопан во Алеата на великаните во Бутел.

И покрај извинувањето Јонуз рече дека неговото мислење ќе го зачува за себе.